Välj en sida

Renovering Älvsbyn

MN Bygg – renovering Älvsbyn

Bygg, renoveringar & snickerier

MN Bygg är ett företag för dig som är på jakt efter ett företag som erbjuder renovering i Älvsbyn med omnejd. I företaget finns det hantverkare med över två decenniers erfarenhet inom branschen, vars yrkesskicklighet inte går av för hackor. Vi vänder oss till både privatpersoner och företagare och ser till varje kunds önskemål och behov för att kunna presentera enastående och hållbara resultat.

Om oss

Firman drivs av Mattias som verkligen älskar sitt jobb. Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade. Vill ni anlita oss, hör då av er för ett kostnadsförslag som inte kostar någonting.

Om oss

Små & stora uppdrag

Alla får hjälp, oavsett om det är ett litet eller stort uppdrag. 

Öppettider

Våra öppettider är måndagar-fredagar klockan 7-16.

Tjänster

Tjänster

Allt inom bygg förutom gjutning av villaplattor erbjuder vi. Dessutom så kan vi även erbjuda totalentreprenad då vi samarbetar med andra yrkeskategorier, som målare, elektriker och rörmokare med flera, allt för din bekvämlighets skull. Det räcket med att du anlitar ett företag, oss, i stället för flera olika.

Några exempel på vad vi erbjuder:

  • totalentreprenad
  • badrumsrenovering
  • köksrenovering
  • totalrenovering
  • kakel/klinkers
  • takbyten
  • fönsterbyten
  • snickeriarbeten.

Rotavdrag

Är du en privatperson får du göra rotavdrag. För mer information om rotavdraget vänligen läs på Skatteverkets hemsida som du kommer till här

Offert

Vad kommer det att kosta att vända sig till oss? Alla våra potentiella kunder har möjlighet att erhålla en kostnadsfri offert. Du kan med en offert sedan fundera i lugn och ro på om du vill gå vidare och anställa oss, eller inte.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

MN Bygg

FLARKENVÄGEN 14, 945 34 Rosvik

070-276 28 27

mattias.nilsson9076@gmail.com

Renovering Älvsbyn

Behöver du hjälp med någon renovering och dessutom befinner dig i Älvsbyn, då har du kommit alldeles rätt!

Kontakt